1. Färjestad djurgården live score

Nästa match Rögle BK 27 sep, 12:00 Löfbergs Arena

Färjestad djurgården live score

djurgården soccer fbk djurgården live blog fbk djurgården live stream

Man satsade allt sista sekunderna men hann inte få till någon mer målchans och förlusten var ett faktum.

1. Skansen djurgården
  2. Fbk djurgården live.com
  3. Djurgården ferry
  4. FBK-Djurgården 5-3 | Färjestad BK Team J20
  5. Fbk djurgården live life
  6. Sök efter bloggar

Sebastian Strandberg slängde in pucken mot mål och en skymd Werner hann inte knipa igen mellan klubbarm och benskydd. Hemmalaget fick ny energi och med en högljudd klack i ryggen tryckte man på för fler hemmamål. FBK hade svårt att få till någon offensiv, även om man hade lite tryck på slutet, och det var målvakts-Werner som såg till att det inte var större siffror än 2-1 efter två spelade perioder. Tredje perioden DIF fortsatte att trumma på och nu var det FBK som tod en tidig timeout. Gästerna repade mod och Oskar Steen stal pucken i anfallszonen men skottet satt i ribban. En olycklig FBK-utvisning stökade till det och Emil Bemström kunde panga in 3-1 för DIF i powerplay efter sex minuter. FBK fick ett powerplay men utan resultat. Karlstadslaget försökte och försökte men mötte ett väldigt tungt, hårdjobbande och disciplinerat hemmalag. Jacob Josefsson hade dessutom ett skott i ribban med fyra minuter kvar i powerplay för DIF. FBK plockade målvakten med två minuter kvar och fick in reduceringen till 3-2 genom Johan Ryno med 22 sekunder kvar.